top of page
  • Writer's picturegestam

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ 705 ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ mycourses.ntua.gr KAI ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕΣΩ Microsoft Teams

Ανακοινώνεται ότι το μεταπτυχιακό μάθημα του Προγράμματος Διδακτορικών Σπουδών της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ), ΕΜΠ με τίτλο "705, Πολυκλιμακωτή Προσομοίωση της Ασθένειας του Καρκίνου και Ιn Silico Iατρική" από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 και εξής θα διεξάγεται εξ αποστάσεως μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Μicrosoft Τeams. Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η πρώτη κανονική διάλεξη του μαθήματος.

Το μάθημα μπορούν να παρακολουθήσουν Μεταπτυχιακοί Σπουδαστές της ΣΗΜΜΥ-ΕΜΠ και ως «ακροατές» Προπτυχιακοί Σπουδαστές της ΣΗΜΜΥ-ΕΜΠ, Μεταπτυχιακοί Σπουδαστές άλλων Σχολών του ΕΜΠ και εκτός ΕΜΠ καθώς και Προπτυχιακοί Σπουδαστές άλλων Σχολών του ΕΜΠ και εκτός ΕΜΠ. Οι ακροατές που θα λάβουν με επιτυχία μέρος και στις διαδικασίες αξιολόγησης (εργασία ή υπολογιστικός κώδικας και γραπτή εξέταση), θα παραλάβουν από το διδάσκοντα συστατικές επιστολές, όπου, μεταξύ άλλων, θα βεβαιώνεται η επιτυχής παρακολούθηση του μαθήματος.


Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρακευή από τις 14:15 μέχρι τις 17:00. Στη συνέχεια από τις 17:00 έως τις 17:30 o διδάσκων θα ειναι διαθέσιμος για την επίλυση πρόσθετων αποριών και περαιτέρω προαιρετική συζήτηση διαφόρων σημείων του μαθήματος.

H ιστοσελίδα του μαθήματος στο χώρο mycourses.ntua.gr (για πρόσβαση από χώρο εκτός της παρούσας σελίδας) είναι:


Η δυνατότητα ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ εγγραφής έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Παρακαλούνται οι σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδας mycourses.ntua.gr ως Χρήστες.


O ΤΕΛΙΚΟΣ (ΣΩΣΤΟΣ) ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤHN ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ MICROSOFT TEAMS (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ) ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΕΙΝΑΙ: q0sxluw


ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΜΠ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ (EMAIL) ΣΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ gestam@central.ntua.gr ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ (CREDENTIALS) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ.


Πέραν των ανωτέρω, όλοι οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές παρακαλούνται να αποστείλουν άμεσα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο διδάσκοντα στη διεύθυνση gestam@central.ntua.gr, όπου θα δηλώνουν την παρακολούθηση του μαθήματος και την κατηγορία (από τις παρακάτω τέσσερις) στην οποία εμπίπτουν:

Α. METAΠTYXIAKOI THΣ ΣΗΜΜΥ-ΕΜΠ

Β. ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΜΥ-ΕΜΠ (ΑΚΡΟΑΤΕΣ)

Γ. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΣΗΜΜΥ-ΕΜΠ (ΑΚΡΟΑΤΕΣ) [ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑ]

Δ. ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΣΗΜΜΥ-ΕΜΠ (ΑΚΡΟΑΤΕΣ) [ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑ]


Ο διδάσκων

Γ. Σταματάκος




bottom of page